VIZIUNE DIFERITĂ

Suntem mândri de faptul că putem excela dincolo de convențional pentru atingerea intereselor dumneavoastră.

Creativitate Profesionalism. Experiență.

Arii de practică

EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT ESTE O STARE DE SPIRIT

Suntem mândri că suntem avocați. Suntemdedicați întru totul profesiei noastre și iubim cu adevărat ceea ce facem – aceștia sunt pilonii esențiali pentru realizarea unei lucrări remarcabile în cadrul activităților zilnice. Pentru noi, profesia de avocat este mai mult decât o profesie, este o stare de spirit.

Fiind un cabinet de avocat preeminent și independent, asigurăm asistență juridică clienților noștrii, pornind de la start-up-uri și până la companii cunoscute în domeniul lor de activitate.

ARII DE PRACTICĂ PRINCIPALE

DREPT COMERCIAL ȘI SOCIETAR

Activitatea dedicată dreptului comercial și societar, se află în centrul practicii noastre.

Deținem o experiență bogată și vastă în această arie de practică,ce ne oferă privilegiul de a nu omite aspectele comerciale. 

DREPT ADMINISTRATIV

Pentru societăți, reglementările și normele adoptate de către organele administrației publice pot afecta într-un mod semnificativ activitatea curentă. 

Acesta este motivul pentru care întreprindem măsuri prompte și eficiente pentru protejarea intereselor clienților noștri. 

LITIGII ȘI ARBITRAJ

Litigiile reprezintă un domeniu complex al dreptului care prezintă provocări unice și necesită abilități specifice.

Am dobândit o experiență vastă în această arie de practică, punând accent pe litigiile privind achizițiile publice și dreptul construcțiilor.