VIZIUNE DIFERITĂ

Suntem mândri de faptul că putem excela dincolo de convențional pentru atingerea intereselor dumneavoastră.

Creativitate Profesionalism. Experiență.

Arii de practică

EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT ESTE O STARE DE SPIRIT

Suntem mândri că suntem avocați. Suntem dedicați întru totul profesiei noastre și iubim cu adevărat ceea ce facem – aceștia sunt pilonii esențiali pentru realizarea unei lucrări remarcabile în cadrul activităților zilnice. Pentru noi, profesia de avocat este mai mult decât o profesie, este o stare de spirit.

Fiind un cabinet de avocat preeminent și independent, asigurăm asistență juridică clienților noștrii, pornind de la start-up-uri și până la companii cunoscute în domeniul lor de activitate.

ARII DE PRACTICĂ PRINCIPALE

DREPTUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE ȘI CONCESIUNILOR

Dreptul achizițiilor publice și al concesiunilor nu este un concept de drept intern, ci mai degrabă unul care aparține dreptului Uniunii Europene.

În acest sens, înțelegem complexitatea acestui segment legislativși suntem capabili să luăm măsuri prompte și eficiente pentru a proteja interesele clienților noștri.

DREPT COMERCIAL ȘI SOCIETAR

Activitatea dedicată dreptului comercial și societar este o parte importantă a activității noastre de zi cu zi.

Deținem o experiență bogată și vastă în această arie de practică, ce ne oferă privilegiul de a nu omite aspectele comerciale.

LITIGII ȘI ARBITRAJ

Litigiile reprezintă un domeniu complex al dreptului care prezintă provocări unice și necesită abilități specifice.

Am dobândit o experiență vastă în această arie de practică, punând accent pe litigiile privind achizițiile publice și dreptul construcțiilor.