ARII DE PRACTICĂ

ASISTENȚĂ JURIDICĂ REMARCABILĂ

Pentru a putea oferi asistență juridică remarcabilă precum și soluții durabile la provocările clienților noștri, ne punem în locul acestora. Nu există o altă cale.

Într-o piață juridică complexă și variată, oferim asistență juridică în domenii precum Dreptul achizițiilor publice și concesiunilor, Dreptul Administrativ, Drept comercial și societar, Dreptul muncii, Dreptul construcțiilor, Insolvență și restructurare precum și Litigii și arbitraj.

DREPTUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE ȘI CONCESIUNILOR

Ne îndrumăm clienții în procedurile de achiziții publice și concesiuni, astfel încât să fie respectate cerințele formale și procedurale ale legislației Uniunii Europene și naționale.

DREPT ADMINISTRATIV

Relațiile cu autoritățile și instituțiile publice prezintă provocări unice și necesită abilități specifice. Cunoaștem acest lucru și încercăm în acest sens să oferim clienților noștrii sfaturi și soluții care să corespundă obiectivele lor.

DREPT COMERCIAL ȘI SOCIETAR

Având o experiență bogată în acest domeniu, inclusiv pe partea de litigii, putem oferi sfaturi practice în toate operațiunile de afaceri de la începutul acestora și până la finalizarea lor.

DREPTUL MUNCII

Dreptul muncii este un domeniu de practică complex, în continuă evoluție. Oferim clienților noștri consultanță în toate aspectele legate de relațiile de muncă, precum și în cele conexe acestora.

DREPTUL CONSTRUCȚIILOR

Ne-am implicat activ în problemele complexe pe care le implică domeniul construcțiilor și al infrastructurii, oferind consultanță juridică și reprezentare legală clienților noștri în diferite proiecte de investiții.

INSOLVENȚĂ ȘI RESTRUCTURARE

Din păcate, există situații în care o afacere poate întâmpina dificultăți financiare, fiind esențial găsirea de alternative creative. Oferim clienților noștri soluții viabile în parcurgerea procedurilor de prevenire a insolvenței și de insolvență.

LITIGII ȘI ARBITRAJ

Vă garantăm că vom face tot posibilul pentru a vă limita participarea în cadrul litigilor, însă dacă litigiul sau arbitrajul este ultima soluție, vă vom apăra interesele legale cu profesionalism și curaj.