DESPRE NOI

DESPRE NOI ȘI FILOSOFIA NOASTRĂ

Suntem o societate civilă de avocați cu sediul în nordul Bucureștiului, ce oferim servicii de asistență juridică de înaltă calitate destinat fiecărui aspect ce se încadrează în cuprinsul ariilor noastre de practică. Suntem recunoscuți pentru tenacitatea și curajul pe care îl manifestăm în activitatea de consultanță precum și în cea de litigii, pentru companii autohtone și străine.

Societatea are o vocație internațională puternică, menținând o relație specială cu Franța și alte țări francofone. Avocații noștri sunt bilingvi având experiență în procedurile de comunicare, redactare și negociere ce se desfășoară în limba franceză și engleză.

Ne concentrăm pe construirea de obligațiuni pe termen lung cu clienții noștri, mai degrabă decât să căutăm relații sau câștiguri pe termen scurt.

PROFESIONALISM

Profesionalismul este un concept complex care implică atât seriozitate, cât și muncă, indiferent de remunerația muncii pe care o depunem.

Societatea a fost fondată pe baza acestor două elemente esențiale, reprezentând unul dintre principiile conform cărora ne desfășurăm activitatea, nefiind adepți ai excepțiilor de la această regulă.

CREATIVITATE

Considerăm că practicarea dreptului este precum orice altă formă de artă liberală, cum ar fi pictura, muzica sau arhitectura.

Toate acestea necesită creativitate și în același timp studiu, efort, organizare a muncii și inteligență.

Promovăm activitateas creativă, complet adaptată nevoilor fiecărui client, pe baza abilităților și experienței echipei noastre.

EXPERIENȚĂ

Experiența ne oferă privilegiul de a acționa ferm, încrezător și curajos în problemele încredințate nouă, astfel încât rezoluția finală să corespundă așteptărilor clienților noștri.

ECHIPA

Andrei ȚOCA

Andrei este avocatul asociat coordonator al societății de avocați, având o bogată experiență în domeniul achizițiilor publice, dreptului corporativ și comercial, dreptului construcțiilor și al litigiilor și arbitrajului.
Este membru al Baroului București și membru al Baroului Paris. (Nr. identificare W12).

Andrei este, de asemenea, membru al Union International des Avocats - International Association of Lawyers.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Facultatea de Administrație Publică (specializarea Administrație Europeană) din cadrul S.N.S.P.A.

De asemenea, deține Master în drept în Achiziții publice, Concesiuni și Parteneriat public-privat din cadrul Universității din București, Facultatea de drept, precum și un Master în administrație publică în Studii administrative europene din cadrul S.N.S.P.A.

Vorbește fluent Engleză, Franceză și Germană.

MĂDĂLINA - BEATRICE ȚOCA

Mădălina este un avocat talentat, cu o vastă experiență atât în dreptul muncii, cât și în materie comercială. Înainte de a se alătura echipei, Mădălina și-a dobândit experiența juridică într-o firmă de avocatură de top din România.

Este în același timp membru al Baroului București și membru al Baroului Paris. (Nr. identificare W12).

Mădălina este titulară a unei diplome de licență în drept de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București precum și a unei diplome de master în Carieră Judiciară în cadrul Universității din București.

Vorbeșțe fluent Engleză și Franceză.

Diana Chitea (Partener extern)

Diana este un avocat cu experiență care poate trata toate problemele administrative și fiscale din legislația română, fiind totodată un litigant calificat. Înainte de a începe colaborarea cu cabinetul nostru, Diana și-a exercitat profesia în cadrul a două societăți de avocați de renume.

Este membru al Baroului București.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Bucureșt fiind titulară și a unei diplome de master în Dreptul Afacerilor în cadrul Universității din București.

Vorbește fluent Engleză și Spaniolă.